Kurv Du har 0 varer i kurven
×

Sist lagt i kurven Se alle

Du har ingen varer i handlekurven

Gozzip Høsten 2023

Flotte plagg med blomster og en fengende Petrol farge. Vi ser en deilig viskosekvalitet som strekker seg på tvers av de fleste plaggene i kolleksjonen. Merk selv hvordan den lekre kvaliteten, med en letthet er kombinert med de kjente passformene. 

1099,-

1399,-

1549,-

Petroleum er en farge man ikke kommer utenom i løpet av høsten, og som fortsetter langt inn i vintersesongen. Sammen med blå er det en av de fargene som går igjen som kontrastfarge nesten hvert år. Og er det et år hvor den ikke er på fargekortet, så kommer den helt sikkert igjen året etter. En favorittfarge blant mange, som er kommet for å bli.

1399,-

1099,-

619,-

De varme fargene er tilbake

De varme fargene er også noe som kjennetegner høsten. Det blir rolig, nedtonet og speiler seg i fargene i naturen, som også toner ned. Her kan man finne nettopp den ro som utfolder seg en kjølig høstdag hvor solen skinner og vinden blåser sakte.

1349,-

1099,-

769,-

De varme jordfargene kommer i mange nyanser og mønstre, og får motspill av de små kontrast fargene.

Vi begeistres hver gang

Varme jordfarger, levende mønstre og en kjærlig touch av den ville naturen. Her kan du med fordel mikse med en ensfarget underdel i svart eller en av de fine fargene fra mønsteret.

Flotte duse grønne toner, som passer rett inn i garderoben. Perfekt for et rolig og elegant uttrykk med fine silhuetter i fullt flor.

1199,-

1199,-

749,-

Merk fargene

Bordeaux er også en klar favoritt om høsten. Kombinert med flotte detaljer som legg, knapper med farge og fine mønstre.

619,-

1099,-

619,-

Close to you

Til deg som bare elsker svart og hvitt. Det behøver slett ikke være kjedelig selv om det ikke er fullt av farger. Fine striper, ruter og blomster, gjør det svart/hvite looket litt mer spennende.

1299,- 1399,-