Kurv Du har 0 varer i kurven
×

Sist lagt i kurven Se alle

Du har ingen varer i handlekurven

Elegant undertøy siden 1952

Dét er lidenskap

Plaisir er en liten dansk familiebedrift som har levert undertøy til danske kvinner i 70 år. Alle modellene er designet i Danmark og produsert i EU med fokus på kvalitet og komfort.

"Vi har som mål å gjøre PLAISIR-produktene så ansvarlige som mulig. Derfor har alt blitt produsert i EU - og har vært det i over 10 år. Vi besøkte våre leverandører i slutten av november 2022, og ble positivt overrasket over at vår produsent av badetøy er i ferd med å installere gulvvarme, slik at jentene ikke trenger å fryse føttene, som hun sa."

"Vi hadde et møte med en av våre produsenter for Beate Plain. Møtet dro ut, og da vi var ferdige og skulle gå gjennom fabrikken på vei ut, hadde alle jentene allerede dratt hjem. Tross alt var det etter klokken 16, som direktøren sa, og jentene har fri. Det gir oss et smil på leppene å vite at hvert eneste produkt vi selger er skapt under ordentlige forhold.

At de (primært) kvinnene som syr for PLAISIR også har tid og frihet til å ta seg av sine familier, og at de ikke er tvunget til å ta ekstrajobber, gå på jobb når de er syke, eller bli på jobb sent hver dag. Vi fortjener alle en arbeidsplass som bryr seg om vår trivsel. Dette er hva du får når du kjøper undertøy, badetøy, boudoir eller nattøy fra PLAISIR."

Plaisir - Høst / Vinter 2023

Zoe

Den nye Zoe-bh'en fra Plaisir er laget av en kombinasjon av vakker stripet mesh på forsiden og glatt mikrofiber på baksiden.

BH - 649,-

Beate Plain

En av Plaisirs absolutte bestselgere er "Beate Plain," og det er ikke uten grunn. Den er laget av en kombinasjon av mikrofiber og vakker, elastisk blonde. Derfor er den både behagelig og gir god støtte for den store bysten.

649,-

649,-

Beate Plain har en full skål og bøyler både i skålen og i de ekstra brede sidestykkene, noe som gir ekstra god støtte.

BH-en har brede lukninger, slik at du har god mulighet til å justere den for å passe nøyaktig til deg. Skulderstroppene er brede og elastiske for ekstra komfort, og den brede blonden er sydd på for det feminine utseendet.

Frosty Blush

Beate kommer i et utvalg av farger, og en av nyhetene denne sesongen er "Frosty Blush." Den svarte grunnfargen fremhever den nesten sølvfargede vakre blonden på best mulig måte.

BH - 699,-

Dark Cherry

"Dark Cherry" er også en av høstens nye farger. Den dype bordeauxfargen gir Beate et herlig, eksklusivt utseende.

BH - 699,-

Beate Plain Rød

699,-

Den røde fargen kan brukes som et friskt pust hele året, men selger spesielt godt opp mot jul. En fantastisk farge som signaliserer fest og glede.

Truse - 369,-

G-streng - 369,-

Silver Peony

699,-

Silver Peony er en farge vi alltid har i sortimentet. Den vakre lyse fargen gjør den nesten usynlig under klærne. I tillegg gir den et feminint og romantisk uttrykk.

359,-

359,-

Valentine

Bare fordi det ligner en million, betyr det ikke at det trenger å være dyrt eller ubehagelig. Da Valentine først ble lansert i 2018, ble den umiddelbart populær på grunn av sin lette vekt, vakre blonder og behagelige passform. Nå har den fått en oppdatering og er en av designerens klare favoritter i 2023-samlingen. Her er den i fargen "Dark Cherry".

Ellie

Ellie er det sikre valget for hverdagen. Med nettdetaljer og ikke-elastisk stoff gir denne bhen god støtte og en sporty følelse samtidig som den gir form til brystene for et rundt og fast utseende. Ellie er en bøylefri bh uten unødvendige detaljer, med utmerket støtte og komfortabel passform takket være det brede båndet, pluss størrelses-spesialisert konstruksjon, og brede, mykt polstrede stropper.